Rostit de seitan amb poma

Ingredients:

Un bloc de seitan

3 cebes tallades a làmines

2-3 tomàquets vermells tallats en grills

3 pomes golden tallades a làmines molt finetes (podem també fer-ho amb peres)

1 cullerada sopera de farigola

1 culleradeta petita de cúrcuma
1 culleradeta petita de comí

Tamari

Oli i sal

Arròs basmati per acompanyar

Primer, tallarem el seitan i el posarem a macerar amb el comí i el tamari.

Mentrestant, en una paella saltejarem la ceba amb una mica de sal i oli i la taparem. Quan comenci a daurar-se, afegirem el tomàquet i la poma amb una miqueta més d’oli, sal, cúrcuma i farigola i taparem fins que la poma també es dori.

A continuació afegirem el seitan i el rostirem a foc lent uns 8 minuts perquè s’impregni bé del gustet de la ceba, la poma i les espècies.

Servirem el rostit estofat amb l’arròs basmati cuit prèviament. (A mi m’agrada particularment acompanyar-lo amb aquest arròs perquè és molt gustós i aromàtic, però es pot servir també amb altres tipus d’arròs o de quinoa, cuscús o mill).

Aquesta recepta la vaig aprendre de la Pilar Ibern – Gavina, una gran cuinera i promotora de l’alimentació vegetariana. Els seus cursos i llibres m’han estat sempre molt útils i m’han estimulat les ganes de saber-ne més. La recepta original d’aquest plat és amb tempeh i, tot i que també està deliciós, a mi m’encanta amb seitan.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s