Barreja d’arrossos amb iziki, panses i pinyons

·       ¼ Kg. Arròs bio barreja ( Basmati, negre, vermell)
·       400 gr.de Ceba tallada fina
·       2 grapadets d’Alga Iziki
·       2 cullerades de panses sultana
·       2 cullerades de pinyons
·       Oli d’oliva verga extra
·       Sal marina

Courem el cereal amb aigua i sal marina, mentrestant  posem l’alga en un cassó, la cobrim d’aigua i la deixem en remull 5 minuts, després afegim ½ got de Tamari, les portem a ebullició i les hi tenim uns 10 minuts. A banda fregim la ceba lentament fins que quedi daurada. En una cassola amb una mica d’oli saltem els pinyons i les panses, i afegim la ceba, les algues i ho barregem uns instants. Finalment hi afegim l’arròs tornant a remenar bé.

El plat:
L’arròs és un excel·lent cereal, molt equilibrat i de fácil asimilació. Molt ric en hidrats de carbó, pobre en proteina i greixos. L’arròs integral és prefereible al blanc pel seu contingut en minerals i vitamines. El basmati és la varietat que en té més.
Aquesta recepta aporta l’hidrat de carbó en l’arròs, l’alga i la ceba li aporten minerals, vitamines i fibra. Els pinyons i les panses, a part de donar un gust dolç molt bó, aporten minerals i àcids grassos essencials.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s