Pizza base d’alga nori

 

·       Sofregit de Tomàquet
·       200 gr. Formatge de cabra ratllat
·       150 gr. Formatge mozzarella ratllat
·       Flocs de Nori
·       Orenga
·       Oli d’oliva i Sal
·       Per a la massa (± per a una safata de forn):
Ø  250 gr. Farina integral de blat
Ø  150 ml.  Aigua
Ø  2 cullerades d’Oli d’oliva
Ø  5gr. Sal marina
Ø  3 gr. Llevat fresc

Preparem la massa barrejant i amassant tots els ingredients, la deixem reposar unes  2 hores.  Preescalfem el forn al màxim. Posteriorment, l’estenem la massa en funció del gruix desitjat i li donem forma. Untem el sofregit de tomàquet, escampem l’alga, els formatges i l’orenga. Finalment coem la pizza al forn ( 5 a 10 minuts).

El plat:
La farina de la pizza aporta l’hidrat de carbó, base de l’alimentació i la combinació de formatge i alga nori la fa rica en proteines.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s