Amanida de fonoll i taronja amb vinagreta d’herbes aromàtiques*

Ingredients:
o    Escarola
o    Ceba tendra
o    Fonoll
o    Taronja
o    Raves

Per la vinagreta
o    Julivert
o    Menta
o    Alfàbrega
o    1 gra d’all
o    Una culleradeta de pebre vermell dolç
o    Pela de la taronja ratllada
o    Suc de llimona
o    Oli d’oliva

Netegem i tallem l’escarola, el fonoll, la taronja, la ceba tendra i els raves i ho posem tot en una safata.
Per fer la vinagreta, picarem el gra d’all i tallarem les herbes aromàtiques ben petites. Ratllarem la pela de taronja, farem el suc de la llimona i hi posarem el pebre vermell, llavors ho emulsionarem tot ben bé amb l’oli i ho tirarem per sobre de l’amanida.
*Podem posar les herbes aromàtiques que tinguem a mà.

Recepta: Isabel Celma de Cooperativa Cydonia i coautora del llibre “Viatge nutritiu”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s