Bombons de cacau

Ingredients:
o    300gr de melassa d’arròs
o    75gr de cacau
o    10 gr d’avellanes en pols
o    100gr d’ametlla en pols
o    50gr de coco ratllat

Escalfem la melassa d’arròs i en el foc afegim a poc a poc la resta d’ingredients, reservant una mica de coco per arrebossar.  Barregem amb una cullera de fusta fins que sigui difícil remoure.
Un cop compactada la barreja, apaguem el foc, deixem refredar i amb les mans humides fem les boletes.
Arrebossem amb coco, cacau, avellana en pols, taronja, ametlla trossejada, etc.

Recepta: Irene Latorre, Cooperativa Cydonia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s