inscripcions

TALLERS DE CUINA
Vine a aprendre noves i gustoses receptes d’arreu del món. Apunta’t a un d’aquests interessantíssims tallers:

 

TALLER 1: Cuina vegetariana de temporada, a càrrec d’Isabel Celma (coautora del llibre Viatge nutritiu)

TALLER 2: Cuina eficient, a càrrec de la ecocuinera Núria Morral de Fundació Terra.

TALLER 3
: Cuina amb algues, a càrrec de Gerard Alsina de la cooperativa Cydonia

TALLER 4: Begudes del món, organitzat per Mescladís, iniciativa d’economia solidària

TALLER 5: Herbes aromàtiques, usos i aplicacions, a càrrec de Francisca Espinosa, d’Aromàtiques del Gaià

TALLER 6: Postres creatius i saludables, a càrrec d’Irene Latorre de la cooperativa Cydonia

 

+ SERVEI DE GUARDERIA pels fills dels participants d’altres tallers. Organitzat per Mescladís. Gratuït, cal inscripció prèvia.

 

Horari dels tallers: de 11:00 a 13:00

Es realitzaran a XARXANTONI (C/Manso 24, interior illa Tres tombs)

Les places són limitades (12 places per taller)

Per participar a cada taller cal inscripció prèvia i aportat, en concepte de materials i productes, 10€

 

PUNTS DE VENDA:

Botiga El Canillita: C/ Verdi, 27 (entre Or i Perla)  (Barcelona- Gràcia )

Xarxantoni: C/ Mansò 24 Interior illa Tres Tombs (Barcelona – Sant Antoni)

Rebost d’en Triadó: Rector Triadó 8 (Barcelona Sants- Hostafrancs )

Cydonia: Passatge bosch i labrús, 16 (Barcelona – Poble Nou)

Botiga de la Xarxa: Plaça Sant Agustí Vell, 15 (Barcelona- Ciutat Vella )

 

 

DEGUSTACIÓ I INTERCANVI
DE RECEPTES I DINAR

Intercanvi receptes! Porta la teva especialitat culinària i deixa’ns a tots bocabadats!

Farem un dinar degustació amb les receptes de totes les persones participants. A més, gaudirem d’una degustació del què s’hagi cuinat als tallers de cuina que s’hauran fet prèviament.

Llol i hora: XARXANTONI  (C/Manso, 24) a les 14:00 h.

Cal que t’inscriguis prèviament a l’adreça saborshivern12@gmail.com i ens facis arribar la recepta del plat que portaràs per poder-la incloure al blog de l’Intercanvi.

 

MOLT IMPORTANT: Recorda d’utilitzar en la mesura del possible, productes frescos, ecològics, de temporada i de proximitat. La sobirania alimentària comença a le nostres cuines.

 

 

Si tens algun dubte escriu-nos a saborshivern12@gmail.com

Salut!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s