algues

Les algues marines són uns dels essers vius més antics del planeta i pels humans un aliment natural, renovable i sostenible. De gran valor nutritiu, consumides habitualment en altres parts del món, constitueixen un excel·lent complement per a la nostra dieta.

 

Tenim algues marines i d’aigua dolça. A nivell general direm que són una font de minerals molt important i que ajuden i vitalitzen als òrgans de l’eliminació, especialment els ronyons, ajudant a eliminar tòxics com els metalls pesats. El seu alt contingut en fibra i mucilegs ajuden al trànsit intestinal i a la no absorció de tòxics.

WAKAME

És una alga marina del grup de les algues pardes. Pel seu alt contingut en pigments té propietats depuratives i antioxidants. Ajuda a la regulació de la sintèsi hepàtica de lípids. Són riques en calci i magnesi i conté vitamines del grup B. Col·labora en l’el·liminació de nicotina, substàncies cancerígenes i coalls de sang.

SPAGUETTI DE MAR

És tambè una alga marina del grup de les algues pardes i pel seu alt contingut en pigments té propietats depuratives i antioxidants. Afavoreix la diuresis. Té un alt contingut en ferro, tambè en potassi i sodi.

ARAME

Tambè és una alga marina del grup de les algues pardes, és de color negre i té un  alt contingut en pigments. Té propietats depuratives i antioxidants. Posseix molt ferro i calci i molt poc sodi, cosa que la fa indicada per les persones grans i els nens.

IKIKI

Igualment una alga marina i parda amb propietats depuratives i antioxidants pel seu alt contingut en pigments. Molt rica en calci (14 cops més que la llet!) i en ferro. Conté vitamina A i vitamines del grup B. Molt útils en osteoporosis i en èpoques de creixament.

DULSE

És una alga marina del grup de les algues vermelles. Té un alt contingut en ferro. Ajuda a provocar sudoració en els processos febrils i a sanejar la flora intestinal i el·liminar paràsits.

NORI

És tambè una alga marina del grup de les algues vermelles. Destaca pel seu contingut en beta-carotens (provitamina A) que ajuda a l’enfortiment de la pell i mucoses i a la vista. Tambè aporten vitamina C, calci, ferro i potassi. Són molt riques en proteïnes (un 30%). Ajuden al control del colesterol per tenir àcids grassos i l’aminoàcid taurina.

AGAR-AGAR

L’agar-agar s’extreu d’unes algues dures i de sabor fort anomenades Gelidium, és una alga marina del grup de les vermelles. És l’alga amb més contingut de fibra soluble, un 70%, per això ajuda en l’evaquació intestinal, el·limina l’acidesa gàstrica, arrosega tòxics i sacia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s