choucroute

La col és una verdura crucífera que conté compostos sulfurosos amb efecte protecor i desintoxicador.

La choucroute és col fermentada. Els fermentats són molt rics en enzims (un tipo de proteïna necessària per a totes les reaccions químiques del cós). El seu consum ens aporta enzims i vitamines que faciliten la digestió, bàcteries que repoblen la flora intestinal i producció de mol·lècules de fàcil assimilació. Tot i les seves múltiples propietats, els fermentats no són per utilitzar en grans quantitats en la dieta, sino en petites dosis però de manera regular.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s