quinoa

La QUINOA
La quinoa s’inclou en el grup nutricional dels hidrats de carbó. No és un cereal tot i compartir moltes característiques del grup. És un grà i pertany a la mateixa família dels espinacs i la remolatxa. És un aliment bàsic a molts països de sudamèrica.
Propietats: A part els hidrats de carbó (base de l’alimentació) aporta proteïnes d’alt valor  biològic (com la lisina), és dels pocs grans que conté tots els aminoàcids essencials en una proporció similar a la llet de vaca. És molt digestiva, pobre en greixos i conté més minerals que la majoria dels grans, sobretot ferro, calci, potassi i fòsfor. No conté gluten.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s