tamari

El TAMARIi és la salsa de soja. En japonés significa “font de vida”. S’obté a partir de la fermentació de la soja amb aigua i sal durant uns 20 mesos. De fet, és el liquid que s’obtè en el procès de fer el miso. Conté un 10-18% de sal, podent ser usada com a substitut de la sal. Té les propietats dels derivats fermentats de la soja.
Desgraciadament, moltes de les salses que es troben al mercat són fabricades ràpidament en un procès químic i hi afegeixen glutamat sòdic.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s