tofu

El TOFU és el “formatge fresc” obtingut de la llet de soja. És el derivat de la soja més adient per a beneficiar-se de les isoflavones, substància beneficiosa durant la menopausa (100 gr de tofu aporten 35mg d’isoflavones). És un derivat de la soja no fermentat. És millor menjar-lo sempre cuinat (bullit, macerat en miso, etc..) perquè es fa més digerible i s’el·liminen part dels antinutrients.
El MISO és un derivat de la soja fermentat ric en enzims. Veure l’informació de la recepta “taller de cuina ecològica i de temporada”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s